De Hammerhoeve

Fietsarrangement

Opgepompte fietsbanden, de voeten op de pedalen en een stevige lunch voor onderweg. Dit is alles wat u nodig heeft om al fietsend te genieten van het steeds wisselende landschap in het Vechtdal. Met uw gezicht in de wind gaan er vele kilometers aan fietspaden aan u voorbij. Langs bospaden en oude klinkerwegen maakt het rivierlandschap stroomopwaarts plaats voor uitgebreide loof- en naaldbossen met heuvels.

Cultuur of natuur. Geniet in het dorp Dalfsen van de gerestaureerde, historische pandjes rondom de kerk. Neem een kijkje in de nog altijd draaiende molen of sta versteld van de Zwevende Kei. De uitkijkttoren geeft een weids en prachitg uitzicht richting het Vechtdal en het bosrijke landschap bij de Vecht. De toren gemaakt van verzinkt staal en met houten lamellen, wat een mooi gezicht is in het landschap.

Er is een nieuw veerpontje in de vaart. Het pontje verbindt de Stokte met Hessum, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor leuke fietsroutes. Het pontje is een elektrisch zelfbedieningsveerpontje

  •  2 x Overnachten
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • 2 x lunch
  • Keus uit diverse fietsroutekaarten
  • Huur fiets mogelijk

 Arrangementsprijs € 72,50 p.p. o.b.v. 2 personen of meer, € 85,00 o.b.v. 1 persoon